Shaker za proteine

3,31  (24,94 kn)

Klasični njemački shaker za proteine vrhunske BPA free kvalitete izrade. Kapacitet 700 mL. Navoj poklopca i zatvarač sigurni od prolijevanja. Poklopac i zatvarač su povezani, stoga nema mogućnosti gubitka zatvarača.

Na shakeru se nalazi mjerna skala u rasponu 50 mL za precizno doziranje tekućine. Ispod poklopca shaker dolazi sa plastičnom mrežicom za miješanje bez grudica. Shaker je širokog otvora, lako ga je prati ručno i siguran je za pranje u perilici.

Ukratko, ovo je klasični Buchsteiner MixMaster shaker sa otisnutim Proteos logom. Dobri stari, kultni shaker za proteine napravljen da traje i da vjerno služi osnovnoj namjeni – miješanju proteina.

Ovo je shaker koji vas neće izdati prolijevanjem tekućine, kojem nećete izgubiti čep i koji se neće raspasti nakon okrutnog bjesomučnog agresivnog miješanja proteina kao niti nakon bezobzirnih pranja u perilici.

Dokumentacija

Shaker certifikat

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Shaker za proteine”

×

Pozdrav!

Za chat kliknite na agenta. Izravan Whatsapp (Viber, Telegram, Signal) broj za kontakt 00385922503889. E-mail za kontakt info@proteos.hr.

× Poštovanje, dostupni smo, kako možemo pomoći?