KAKO NARUČITI?

Narudžba Proteos proizvoda smatra se svaka usmeno, pismeno ili internetski iskazana želja ili namjera za stjecanjem Proteos proizvoda.

Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja. 

Upit o cijeni, traženje pismene ponude ili upit o karakteristikama ne smatra se naručivanjem proizvoda.

Proizvode je moguće naručiti:

  • putem internet trgovine www.proteos.hr,
  • putem telefona 01/5520-932,
  • putem e-mail adrese info@proteos.hr,
  • putem usmenog naloga preko treće osobe

Proizvodi su naručeni onog trenutka kada osoba pritisne gumb naruči na internet trgovini ili pozitivno završi razgovor s agentom. Osoba koja proizvode naručuje od toga trenutka nadalje se smatra Kupcem i pripadaju joj sva prava i obveze u skladu sa trenutno važećim zakonima. 

 

CIJENE

Sve cijene su navedene u kunama s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tome prethodno obavijestiti kupca i zatražiti potvrdu narudžbe prema novim cijenama. Zadržavamo pravo na pogrešku u navođenju cijena iz razloga više sile. U slučaju pogreške u navedenim cijenama, pravovremeno ćemo obavijestiti Kupca i nećemo ga teretiti za pogrešnu cijenu. 

U rijetkim slučajevima, zbog tehničkih nesavršenosti sistema, moguće je da naručeni artikl nije više dostupan. U takvim slučajevima ćemo vas obavijestiti u najkraćem mogućem roku da artikl nije dostupan, te vam odmah vratiti eventualno uplaćena sredstva.

 

PLAĆANJE

Plaćanje je moguće izvršiti:

  • gotovinom u Proteos maloprodajno-veleprodajnoj trgovini
  • jednokratno kreditnom/debitnom karticom u Proteos maloprodajno-veleprodajnoj trgovini
  • beskamatno na 6 rata American ili MasterCard kreditnom karticom u Proteos maloprodajno-veleprodajnoj trgovini
  • općom uplatnicom ili doznakom putem internet bankarstva na naš račun
  • gotovinom (pouzeće) izravno na ruke dostavljaču prilikom dostave

 

PLAĆANJE OPĆOM UPLATNICOM I INTERNET BANKARSTVOM

Primatelj uplate:
Proteos usluge d.o.o.
Vukovarska 59
21000 Split
Hrvatska 

IBAN HR4524840081107436123
Raiffeisenbank Austria d.d.
Magazinska cesta 69
10000 Zagreb
SWIFT: RZBHHR2X

Poziv na broj: datum narudžbe, broj narudžbe ili OIB kupca
Model: 00 ili 67

Opis plaćanja: uplata za suplemente ili uplata za broj ponude ili broj narudžbe sa weba

Po izvršenoj uplati, pošaljite nam potvrdu uplate na email info@proteos.hr. Proizvode šaljemo isti radni dan po primljenoj potvrdi uplate ili po primitku sredstava na naš račun. Ukoliko narudžba ne bude plaćena u roku 48 sati do trenutku izrade narudžbe i ne javite nam o razlozima ne plaćanja, narudžbu ćemo poništiti i osloboditi proizvode za daljnju prodaju.

 

PLAĆANJE KREDITNOM / DEBITNOM KARTICOM

Plaćanje karticama trenutno je iz tehničkih razloga moguće samo u Proteos fizičkoj maloprodajno-veleprodajnoj trgovini u Zagrebu. Prihvaćamo sve debitne kartice, Mastercard i VISA kreditne kartice putem RBA POS uređaja, American Express kreditne kartice putem AmEx uređaja.

Plaćanje karticama na rate
MasterCard i American Express kreditnim karticama u Proteos maloprodajno-veleprodajnoj trgovini moguće je plaćanje na 6 rata bez kamata.

 

SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama osiguravaju RBA d.d. putem suvremenog beskontaktnog POS uređaja za plaćanje i  American Express putem AmEx uređaja za plaćanje. Zaštita osobnih podataka se odvija u skladu sa Proteos politikom zaštite osobnih podataka.