1. ŠTO JE PROTEOS NEWSLETTER KLUB?

Proteos newsletter klub je zajednica osoba prijavljenih na Proteos newsletter.

Proteos newsletter je pošta u elektroničkom ili pisanom obliku koju besplatno u određenim vremenskim intervalima šaljemo samo članovima kluba.

Članom kluba mogu postati sve osobe starije od 16 godina ili registrirane pravne osobe. Učlanjenje u Proteos newsletter klub je jednostavno i potpuno besplatno. Dovoljno je na dnu ove stranice ispuniti kontakt obrazac. Bez ugovorne ili bilo koje druge obveze. U klub se možete učlaniti ili odjaviti beskonačno puta.

Članom kluba se može biti bez registriranog korisničkog računa na našoj internet stranici, iako su u tom slučaju neke pogodnosti ograničene. 

Elektroničku poštu (e-mail) šaljemo članovima kluba jednom tjedno (u terminu između srijede i petka) i sadrži informacije o najnovijim aktivnostima, događanjima, objavama, akcijama, ekskluzivnim kodovima i sličnim pogodnostima.

U određenim godišnjim intervalima (1-4 puta) eventualno šaljemo i fizičku poštu na kućnu adresu članova kluba. Namjena fizičke pošte je slanje prigodnih poklona, promotivnih uzoraka novih proizvoda, novih izdanja kataloga, obavijesti o promocijama i akcijama i ostali oblici promotivnih ili nagradnih aktivnosti koje nije moguće provesti putem elektroničke pošte.

Pošta koju šaljemo sadrži samo konkretni sadržaj o suplementaciji i sportskoj prehrani, ne sadrži materijale povezane sa bilo kojom drugom materijom ili propagandom, ne sadrži spam poruke i sigurna je od malicioznih programa.

Sve podatke o članovima newsletter kluba čuvamo u skladu sa našom politikom i  aktualnim zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Pogodnosti učlanjenja u newsletter klub:

  • ekskluzivni sadržaj dostupan isključivo putem e-pošte i fizičke pošte
  • akcije dostupne samo za članove kluba
  • akcijski kodovi samo za članove kluba
  • dodatni bodovi samo za članove kluba
  • besplatni primitak novih izdanja kataloga na fizičku adresu
  • razni stručni sadržaji vezani za sportsku prehranu i suplementaciju

Ukoliko zaključite da više ne želite biti član kluba, odjavite se lako, putem internet linka na dnu svakog newsletter-a ili slanjem e-pošte na info@proteos.hr

Obrazac za prijavu