Kreatin monohidrat (Creapure®)

  • 100 % njemački Creapure® kreatin monohidrat,
  • bez ikakvih aditiva i sladila,
  • bez okusa i mirisa, dobro topljiv u vodi,
  • farmaceutske čistoće, potpuno siguran za zdravlje,
  • za učinak na snagu, masu i izdržljivost,
  • 100 % apsorpcija i biodostupnost,
  • bez probavnih tegoba i bez nadutosti

26,41  (198,99 kn) 63,57  (478,97 kn)

Proteos Kreatin monohidrat sadrži 100 % njemački Creapure® kreatin monohidrat. Dobro topljiv u vodi, bez ikakvih aditiva i sladila, bez okusa i mirisa. Lako se apsorbira, ne izaziva probavne tegobe, mučnine i povraćanja.

Kreatin se prirodno nalazi u tijelu i sudjeluje u svim energetskim procesima u stanici. Dobro je istražen spoj, dobro definirane učinkovitosti, doziranja i sigurnosnog profila. Osim učinkovitosti u anaerobnim sportovima, djelotvoran je i u ostalim oblicima mišićne aktivnosti. Dokazano povećava performanse i u anaerobnim i u aerobnim sportovima. Uz prilagođeno doziranje nema dokaza da negativno utječe na sportske sposobnosti, tjelesnu kilažu i opće zdravlje pojedinca.

U kliničkoj prehrani se koristi u svim prilikama gdje je potreban oporavak mišićne snage pacijenata nakon ozljeda, operacija ili dugotrajnih imobilizacija. Također, u upotrebi je i kao dodatak osnovnoj terapiji nakon infarkta srca ili moždanih udara.

Preporučeno doziranje je 0,03 g / kg tjelesne težine. Može se dozirati bilo kada tijekom dana neovisno o fizičkoj aktivnosti. Maksimalno dopuštena dnevna doza iznosi 3 grama.

Proteos Kreatin monohidrat sadrži čistu njemačku sirovinu Creapure®, proizvedenu patentiranim procesom od strane AlzChem Trostberg GmbH. Sirovina je farmaceutske čistoće i kvalitete, bez kreatinina. Prikladna je za doziranje u svim oblicima suplementacije i kliničkim formulacijama.

 

Deklaracija

Naziv proizvoda: Kreatin monohidrat (Creapure®), dodatak prehrani.

Neto količina u pakiranju: 300 g | 100 serviranja; 800 g | 266 serviranja;

Cijena po serviranju: 300 g | 26,41 eura (1 serviranje – 0,26 eura); 800 g | 63,57 (1 serviranje – 0,23 eura).

Sastojci: 100 % kreatin monohidrat (Creapure®)

Sastojci u serviranju (1/2 mjerice): 1/2 mjerice = 3 g kreatin monohidrata.

Upute za upotrebu: preporuča se konzumirati pola jedne mjerice (3 grama) pola sata prije treninga. Pomiješati s vodom ili željenom tekućinom i popiti odmah.

Alergeni: sirovina ne sadrži alergene, ali proizvod može sadržavati u tragovima mlijeko, jaja, gluten, kikiriki iz proizvodnog procesa u tragovima.

Napomene: proizvod je dodatak prehrani. Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena za pravilnu i uravnoteženu prehranu. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Mjerica u pakiranju.

Upozorenje: maksimalno dopuštena dnevna doza iznosi 3 grama kreatina. Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina! Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima. Ukoliko ste trudni ili dojite, bolujete od nekih bolesti ili se oporavljate od ozljeda, konzultirajte se s nadležnim liječnikom.

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Podrijetlo sirovine: AlzChem Trostberg GmbH, Njemačka, EU.

Proteos Creapure® “Quality Seal” verifikacijski kod: 18PO22.

Proizvođač: Proteos usluge d.o.o., Čulinečka cesta 123, 10000 Zagreb, Hrvatska.

Analitika: Kreatin monohidrat (Creapure®), mikrobiološka analiza.

Brošura: Creapure® Pure. Proven. Perfect.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kreatin monohidrat (Creapure®)”