Kreatin monohidrat (Creapure®)

  • 100% njemački Creapure® kreatin monohidrat
  • bez ikakvih aditiva i sladila
  • bez okusa i mirisa, dobro topljiv u vodi
  • farmaceutske čistoće, potpuno siguran za zdravlje
  • za učinak na snagu, masu i izdržljivost
  • 100% apsorpcija i biodostupnost
  • bez napuhivanja i probavnih tegoba

99,00 kn159,00 kn

Očisti

Proteos Kreatin monohidrat je 100% njemački Creapure® kreatin monohidrat, patentirana sirovina proizvođača AlzChem Trostberg GmbH. Dobro topljiv u vodi, bez ikakvih aditiva i sladila, bez okusa i mirisa.

Kreatin se prirodno nalazi u tijelu i sudjeluje u svim energetskim procesima u stanici. Dobro je istražen spoj, dobro definirane učinkovitosti, doziranja i sigurnosnog profila. Osim učinkovitosti u anaerobnim sportovima, djelotvoran je i u ostalim oblicima mišićne aktivnosti. Dokazano povećava performanse i u anaerobnim i u aerobnim sportovima. Uz prilagođeno doziranje nema dokaza da negativno utječe na sportske sposobnosti, tjelesnu kilažu i opće zdravlje pojedinca.

U kliničkoj prehrani se koristi u svim prilikama gdje je potreban fizički oporavak pacijenata nakon ozljeda, operacija ili dugotrajnih imobilizacija. Također, u upotrebi je i kao dodatak osnovnoj terapiji nakon infarkta srca ili moždanih udara.

Preporučeno doziranje je 0,03 g / kg tjelesne težine. Može se dozirati bilo kada tijekom dana neovisno o fizičkoj aktivnosti. Maksimalno dopuštena dnevna doza iznosi 3 grama.

Proteos Kreatin monohidrat sadrži čistu njemačku sirovinu Creapure®, proizvedenu patentiranim procesom od strane AlzChem Trostberg GmbH. Sirovina je farmaceutske čistoće i kvalitete, bez kreatinina. Prikladna je za doziranje u svim oblicima suplementacije i kliničkim formulacijama.

 

Deklaracija

Naziv proizvoda: Kreatin monohidrat (Creapure®), dodatak prehrani.

Neto količina u pakiranju: 300 g | 100 serviranja; 600 g | 200 serviranja;

Cijena po serviranju: 300 g | 99 kn (1 serviranje – 0,99 kn); 600 g | 159 kn (1 serviranje – 0,79 kn).

Sastojci: 100% kreatin monohidrat (Creapure®)

Sastojci u serviranju (1/2 mjerice): 1/2 mjerice = 3 g kreatin monohidrata.

Upute za upotrebu: preporuča se konzumirati pola jedne mjerice (3 grama) pola sata prije treninga. Pomiješati s vodom ili željenom tekućinom i popiti odmah.

Alergeni: sirovina ne sadrži alergene, ali proizvod može sadržavati u tragovima mlijeko, jaja, gluten, kikiriki iz proizvodnog procesa u tragovima.

Napomene: proizvod je dodatak prehrani. Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena za pravilnu i uravnoteženu prehranu. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Mjerica u pakiranju.

Upozorenje: maksimalno dopuštena dnevna doza iznosi 3 grama kreatina. Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina! Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima. Ukoliko ste trudni ili dojite, bolujete od nekih bolesti ili se oporavljate od ozljeda, konzultirajte se s nadležnim liječnikom.

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Podrijetlo sirovine: AlzChem Trostberg GmbH, Njemačka, EU.

Proizvođač: Proteos usluge d.o.o., Čulinečka cesta 123, 10000 Zagreb, Hrvatska.

 

2 recenzije za Kreatin monohidrat (Creapure®)

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.