Kofein (prah)

 • čisti kofein u prahu
 • bez boje i mirisa, gorkog okusa
 • bez ikakvih aditiva i sladila, odlična topljivost u vodi
 • stimulator središnjeg živčanog sustava i metabolizma
 • farmaceuska čistoća i kvaliteta, vrlo potentan
 • gotovo 100% apsorpcija i biodostupnost
 • maksimalna dopuštena dnevna doza 350 mg
 • mjerica u pakiranju

14,47  (109,02 kn)

Proteos Kofein je 100%-tni čisti kofein anhidrat u prahu, bez boje i mirisa, gorkog okusa. Ne sadrži ikakve aditive i sladila. Odlično se otapa u vodi. Apsorpcija počinje već u ustima.

Kofein je potentan stimulator središnjeg živčanog sustava i metabolizma. Koristi u svrhu smanjenja umora i povećanja budnosti. Učinak se očituje kroz povećanu budnost, brzinu reakcije, fokusiranost, tjelesnu koordinaciju, izdržljivost i opće performanse.
Preporučena dnevna doza kofeina za 70 kg osobu je 250 mg. Vrijeme početka djelovanja 20-30 minuta, vrijeme trajanja djelovanja 4-6 sati.

Proteos Kofein se proizvodi od sirovine koja je akreditirana prema USP / FCC / HALAL / Kosher certifikatima. Sirovina je farmaceutske čistoće i kvalitete, gotovo 100% apsorpcije i biodostupnosti, vrlo potentnog učinka. Prikladna je za sve primjene u kliničkoj i sportskoj prehrani, neutralnog ponašanja u svim kombinacijama suplemenata ili terapijskim formulacijama.

 

Deklaracija

Naziv proizvoda: Kofein, dodatak prehrani.

VISOKI SADRŽAJ KOFEINA (100 g/100 g)! NE PREPORUČUJE SE DJECI, TRUDNICAMA ILI DOJILJAMA!

Neto količina u pakiranju: 100 g | 400 serviranja.

Cijena po serviranju: 100 g | 14,47 EUR (1 serviranje – 0,03 eura).

Sastojci: 100% kofein anhidrid.

Alergeni: sirovina ne sadrži alergene, ali proizvod može sadržavati mlijeko, jaja, gluten, kikiriki u tragovima.

Upute za upotrebu: pomiješati 1/2-1 punu priloženu priložene mjericu s vodom ili željenom tekućinom i popiti odmah!

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi: 1 puna ravna priložena mjerica = 250 mg kofeina.

Od 01.04.2022. u Proteos Kofeinu se nalazi nova mjerica (bijela, prethodna je bila plava) volumena 0.5 mL (prethodna je bila volumena 1 mL). 1 puna ravna priložena mjerica iznosi 250 mg, dok je jedna puna ravna prethodna mjerica iznosila cca 500-550 mg. Ovo u praksi znači da je sa novom mjericom značajno lakše, praktičnije i preciznije dozirati kofein jer se realna učinkovita doza od cca 200-250 mg konzumira s jednom punom mjericom dok je s prethodnom mjericom bilo potrebno konzumirati četvrtinu ili maksimalno polovinu mjerice. Nova mjerica i veće doziranje s jednom mjericom je ujedno i razlog manjeg deklariranog broja doza na vrećici, iako je kofein sirovina kao takav ostao potpuno nepromijenjen.

Napomene: proizvod je dodatak prehrani. Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena za pravilnu i uravnoteženu prehranu. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Mjerica u pakiranju.

Upozorenje: visoki sadržaj kofeina. Najveća dopuštena dnevna doza kofeina iznosi 350 mg. Konzumirati isključivo koristeći priloženu mjericu! U slučaju gubitka mjerice, javiti nam i besplatno ćemo poslati zamjensku! U niti jednom slučaju dozirati kofein drugim sredstvom ili načinom, osim priloženom mjericom. Najstrože zabranjeno prepakiranje i serviranje praha izvan originalne Proteos ambalaže! Ne preporučuje se djeci, trudnicama ili dojiljama. Ukoliko ste trudni ili dojite, bolujete od nekih bolesti ili se oporavljate od ozljeda konzultirajte se s nadležnim liječnikom. U slučaju intenzivnih neugodnih incidenata potražiti hitnu medicinsku pomoć! Vrijeme početka djelovanja kofeina u prahu je 15-30 minuta, trajanje 4-6 sati.

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Podrijetlo sirovine: PRC.

Proizvođač: Proteos usluge d.o.o., Čulinečka cesta 123, 10000 Zagreb, Hrvatska, kontakt: 00358 1 5520 932.

Analitika:

 1. Kofein, mikrobiološka analiza

 

1 recenzija za Kofein (prah)

 1. ihorvat

  super stvar

Napiši recenziju